ŞEKER HAMURLU KURABİYE

ŞEKER HAMURLU KURABİYE
* 1 Su Bardağı Pudra şekeri
* 1 Yumurta Beyazı
* 125 gr Margarin veya terayağ
ÇIRPTIKTAN SONRA
* 2 Bardak Un
İSTEĞE BAĞLI
* Vanilya
* Tarçın Zencefil
YAĞLI KAĞIT ÜZERİNE KALIP İLE KESTİKTEN SONRA SIRALA
FIRINDA 170 DERECEDE 15 DK.
SOĞUDUKTAN SONRA AYNI KALIPLAR İLE KESİP 
ÇOK AZ SU İLE YAPIŞTIR.
AFİYET OLSUN :)
NOT: 15 ADET ÇIKMAKTADIR.








Yorumlar

Adsız dedi ki…
Tarifleriniz ile ilgili sizinle görüşmek istiyorum. Lütfen iletişime geçer misiniz?



İletişim mail : afiyetleeditor@gmail.com

Bu blogdaki popüler yayınlar